More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton. Două persoane au fost rănite

  La 03.07.2020, ora 08.20, un bărbat, de 32 ani, din județul Caraș-Severin, conducea autoturismul Audi pe DJ 209D în localitatea Botoșenița Mare dinspre satul Calafindești către comuna Bălcăuți.  Din cauza oboselii, șoferul a adormit și autoturismul a părăsit partea carosabilă lovind un stâlp de beton.

  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a două persoane, respectiv a unei femei, de 30 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a suferit leziuni minore la nivelul pieptului din cauza centurii de siguranță și fiul acesteia, de 11 ani, din comuna Vicovu de Jos, care se afla pe bancheta din spate a lovit cu fața scaunul pasagerului din dreapta față, suferind „escoriații picior drept”. Ambii au fost transportați cu ambulanța la UPU Suceava pentru investigații medicale și tratament.

  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles