FOTO Turda News
Ritmic Suceava

La 03.07.2020, ora 01.45, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de o femeie, de 42 ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat, de 43 ani, din aceeași localitate, a dat foc cu benzină la garajul de la locuința sa.

Din primele verificări a reieșit că apelanta locuiește în orașul Frasin, imobilul fiind compus din casă de locuit, anexe gospodărești și un garaj situat la intrarea în curtea locuinței. Susnumita, în perioada 2016 – 2018, a trăit în concubinaj cu bărbatul, perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul avea un comportament violent, reclamanta a întrerupt relația, despărțindu-se de concubin și întrerupând orice contact cu acesta.

În seara de 02.07.2020, în jurul orei 21.15, s-a stabilit că suspectul, în jurul orei 21.00, s-a deplasat la locuința mamei femeii, având asupra sa un recipient cu benzină, stropind cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine și dând foc.  

Incendiul a fost observat de către reclamantă care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

La 03.07.2020, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore. Inculpatul a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava.