More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie dată dispărută de soț a fost găsită aproape în comă alcoolică în timp ce dormea sprijinită de un șifonier

  La 03.07.2020, ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția, de 59 ani, din aceeași localitate.

  În urma verificărilor făcute a fost identificat apelantul, care a declarat  faptul că în cursul zilei de 03.07.2020, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări,  nu a mai găsit-o pe soția sa.

  În cauză  au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turcu Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței.

  Aceasta emana halenă alcoolică și că nu știa cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

  În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale femeii, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles