More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un nudist a ieșit pe ștrase băgând spaima printre șoferii din Plopeni

  La 04.07.2020, ora 00.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza localității Plopeni, pe D.N. 29, se deplasează un bărbat complet dezbrăcat.

  În urma verificărilor, persoana în cauză a fost depistată deplasându-se pe mijlocul părții carosabile a D.N. 29, direcția Botoșani – Suceava, simulând intenția de a se arunca în fața mașinilor. Cel în cauză a fost imobilizat, condus la sediul Poliției orașului Salcea unde nu s-a putut stabili identitatea, persoana în cauză vorbind incoerent încercând să se automutileze.

  A fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță care l-a preluat de la sediul subunității de poliție și l-a transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

  Verificările sunt continuate de lucrătorii Poliției orașului Salcea în vederea stabilirii identității persoanei care are următoarele semnalmente : 1,75 înălțime, atletic, păr drept grizonat scurt, cu barbă, structură dentară deformată, ochi negri.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles