Ritmic Suceava

La data de 4 ianuarie 2023, la ora 09.08, polițiștii au oprit pentru control, un scuter fără numere de înmatriculare care se deplasa pe DN 17A, în apropierea pieței agroalimentare din comuna Marginea.

Conducătorul a fost legitimat în persoana lui Vasile P., din comuna Horodnic de Sus, care a precizat că nu are permis de conducere și că nu a înmatriculat mopedul deoarece l-a achiziționat de curând.

Scuterul bărbatului a fost indisponibilizat de către agenții de poliție în vederea efectuării unei expertize de specialitate, întrucât pe șasiul acestuia nu a fost găsită seria de șasiu care să ajute la identificarea specificațiilor tehnice.

Vasile P. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancționat contravențional pentru că a condus sub influența alcoolului cât și pentru că nu purta cască de protecție.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here