More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șcheian care și-a făcut un obicei din a-și teroriza mama cu tot felul de scandaluri a fost internat cu forța la Psihiatrie

  La data de 25 martie 2023, la ora 13.29, Elena P., din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, a reclamat prin 112 faptul că fiul ei, Lucian – Ioan P., face scandal și a distrus mai multe geamuri de la locuință.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că cei doi locuiesc împreună în satul Sfântu Ilie din comuna Șcheia.

  În cursul zilei de 25 martie a.c., în jurul orei 13.20, Lucian – Ioan P. a început să facă scandal, pe fondului consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu pumnii o ușă interioară, spărgând geamul de la ușă și rănindu-se la mână.

  Cum bărbatul se manifesta violent, polițiștii au fost nevoiți să-l încătușeze. Individul a fost dus la UPU Suceava, după care a fost internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

  Elena P. le-a spus oamenilor legii că în ultima perioadă fiul ei face adesea scandal și are la activ mai multe internări la Psihiatrie.

  A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a stabilit că există un risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Lucian – Ioan P., acesta a având interdicția de a se apropia de mama lui timp de 5 zile.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles