FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 25.05.2021, precum și la data de 07.06.2021, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi – Biroul de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu despre faptul că Andrei Halus, de 35 de ani, din localitate, a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de Judecătoria Rădăuți în ceea ce-l privește.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, la 25.03.2021, Judecătoria Rădăuți a emis două ordine de protecție pe numele lui Andrei H., prin care, printre altele avea obligația de a se prezenta la Poliție Rădăuți în fiecare zi de luni și joi, de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de fosta sa soție și sora sa, precum și de a nu lua legătura telefonică sau prin orice mijloc cu acestea.

Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că începând cu data de 05.06.2021 și până în data de 07.06.2021, Andrei H. le-a contactat telefonic pe cele două persoane vătămate.

De asemenea, Andrei H. nu s-a prezentat la Poliția Rădăuți în zilele de 24.05.2021 și 07.06.2021, așa cum era obligat.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – B.O.P., cu încunoștințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea suspectului Andrei Halus pentru o perioadă de 24 de ore.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”, „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție ” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here