More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un fotbalist infectat cu coronavirus a jucat într-o partidă din campionatul Bulgariei. Rezultatul: 20 de noi infectați (SPORT)

  Fundașul Martin Kavdanski (33 de ani), de la FC Tsarsko Selo, a evoluat în partida echipei sale cu Cherno More (scor 1-4), deși era infectat cu COVID-19.

  Kavdanski a fost numit în echipa de start a lui Tsarsko Selo după ce laboratorul care s-a ocupat de testările fotbaliștilor a raportat faptul că toate verificările dinaintea partidei au ieșit negativ.

  Eroare colosală a laboratorului, care ulterior a dezvăluit că jucătorul era, de fapt, pozitiv, a anunțat clubul într-un comunicat. Consecința: alți trei fotbaliști, precum și patronul clubului s-au infectat.

  Luni, Cherno More a anunțat că s-au înregistrat 16 cazuri pozitive de COVID-19 în cadrul clubului. „Toți fotbaliștii care au fost testați pozitv stau în carantină acum”, a informat clubul bulgar.

  În ciuda numeroaselor absențe, Cherno More a anunțat că este pregătită să joace următoarea partidă din campionat, cu Arda Kardzhali, meci în care va utiliza juniorii.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles