More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Casa de Pensii Suceava distribuie 190 de bilete de tratament cu plecare în stațiuni în intervalul 10 – 14 iulie 2020

  Începând cu data de 07.07.2020, Casa Judeţeană de Pensii Suceava eliberează biletele de tratament aferente seriei a X a. Pentru această serie a biletelor de tratament  au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava, un număr  total de 190 bilete de tratament.

  Cele 190 de bilete de tratament vizează următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaş,  Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Saturn, Sovata, Târgu Ocna, Vatra Dornei, Slănic Moldova,  Eforie Nord, Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

  Listele cu numărul biletelor de tratament alocate  şi a staţiunilor au fost afişate atât la sediul instituţiei cât şi pe pagina de internet.

  Plecarea în staţiune  se va face în intervalul 10.07.2020 – 14.07.2020. Persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament, se vor  prezenta la sediul instituţiei cu biletul de trimitere – formular în regim special, de la medic şi buletinul/cartea de identitate.

  Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu atrage atenţia asupra faptului că ridicarea tuturor biletelor aprobate se face numai de către titularii acestora, cu actul de identitate în original, la parterul instituţiei, ghișeul 16.

  În cazuri excepționale ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procură notarială.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles