More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un fost handbalist de la CSU Suceava a fost găsit decedat după cutremurele din Turcia. Alături de acesta și-au mai pierdut viața fiul său și soția însărcinată în 5 luni

  În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Cemal Kutahya, fost jucător la CSU din Suceava. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite și trupurile băiețelului și soției lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni.

  Decesul sportivului a fost confirmat și de Federația Turcă de Handbal.

  „Am aflat cu profundă tristețe vestea morții dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naționale de handbal masculin, și a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuia în Antakya. Condoleanțele noastre! Vom face tot ce ne stă în putință pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes țara noastră la cel mai înalt nivel. Mulțumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru țara noastră! Nu te vom uita”, se arată într-un comunicat transmis de Federația Turcă de Handbal.

  „În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. După despărțirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onorați că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace”, au transmis reprezentații echipei locale de handbal CSU din Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles