Ritmic Suceava

La 26.06.2020, ora 12.20, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 5 ani, a căzut pe scări și s-a lovit la cap și coloana vertebrală.

La 26.06.2020, în jurul orelor 12.15, reclamanta, în timp ce se afla la domiciliu, fiul său minor în vârstă de 5 ani, i-a spus că vrea să iasă afară la joacă. Coborând împreună de la etajul casei, în momentul când fiul său a pășit pe prima treaptă a scărilor confecționate din lemn și amplasate pe o lungime de 3 metri de la sol, a alunecat și a căzut pe spate, coborând prin alunecare până la baza scărilor, lovindu-se în zona capului și a coloanei vertebrale.

Femeia a apelat 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță, în urma căreia, fiul său a fost  preluat și transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei – Centru Primiri Urgențe, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism coloană lombară; declarativ cădere accidentală de la 3 metri; rămâne internat pentru supraveghere medicală”.

Minorul a rămas internat în Spitalul Municipal Vatra-Dornei împreună cu mama sa.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here