Ritmic Suceava

La 26.06.2020, orele 18:16, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin SNUAU 112 de către Buta Vasile din satul și comuna Capu Câmpului, despre faptul că o femeie s-a răsturnat cu tractorul.

La 26.06.2020, în jurul orei 18:00, o tânără, în vârstă de 24 ani, din comuna Capu Câmpului, s-a deplasat cu tractorul ce aparține tatălui său pe drumul forestier „Isachea”, aflat în din vecinătatea locuinței de domiciliu. 

În timp ce susnumita circula cu tractorul în cauză pe drumul neclasificat (forestier) închis circulației publice, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, s-a răsturnat oprindu-se în albia râului „Isachea”, suferind leziuni.

Evenimentul nu întrunește elementele constitutive ale unui accident rutier, întrucât vătămarea a avut loc pe un drum închis circulației publice.

Tânăra a fost transportată la UPU Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu ,,politraumatism– TCC contuzie toraco-abdominbală”.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Capu Câmpului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here