More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un căruțaș beat a zburat din faeton după ce calul s-a speriat și a pornit în galop

  La 30.06.2020, ora 15:53, Poliţia oraşului Salcea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Văratec, oraş Salcea, s-a răsturnat cu atelajul hipo în timp ce îl conducea pe strada Unirii, din localitatea Văratec, împrejurare în care a suferit mai multe leziuni în zona capului şi a corpului.

  Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15:50, bărbatul a condus atelajul hipo, pe strada Unirii din localitatea Văratec, având direcţia de deplasare dinspre D.C. 63 către strada Pepinierei, iar în dreptul unui imobil, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu pietriş şi a faptului că, animalul s-a speriat, pornind în galop, moment în care atelajul hipo s-a răstrunat, sens în care coşul s-a desprins de scheletul metalic. În urma acestui fapt, căruțașul a fost proiectat pe sol, fiindu-i cauzate mai multe leziuni în zona capului şi a corpului.

  La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul S.A.J. Suceava, împrejurare în care personalul medical i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, după care cel în cauză a fost transportat la U.P.U. Suceava, pentru efectuarea unor investigaţii amănunţite şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

  Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Bărbatul era conştient fiind diagnosticat în primă fază cu traumatism cranio cerebral, escoriaţii la nivelul feţei şi acuza mai multe dureri la nivelul toracelui partea dreaptă, starea de sănătate a acestuia fiind stabilă.           

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporal din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles