More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O copilă de doar 10 luni s-a ales cu arsuri pe 60% din suprafața corpului după ce fratele ei de 3 ani a vărsat peste ea un lighean cu apă clocotită

  La 30.06.2020, ora 14:00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată telefonic de către o femeie cu privire la faptul că în jurul orei 14:00, fiul său, în vârstă de 3 ani, a vărsat un lighean în care se afla apă clocotită peste sora sa, de 10 luni, care a suferit arsuri.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în 30.06.2020, apelanta spăla rufe într-un lighean așezat pe o masă din holul imobilului în care locuiesc. La un moment dat, aceasta s-a deplasat la aragazul din bucătărie pentru a aduce o oală cu apă, timp în care minorul, a tras ligheanul de apă de pe masă. Acesta s-a vărsat peste minora de 10 luni care se afla într-un cărucior ocazie cu care a suferit arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. 

  La fața locului s-a deplasat echipajului de la ambulanță, care a acordat victimei îngrijiri medicale aceasta fiind transportată ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Suceava pentru investigații suplimentare.

  În cauză a fost efectuată cercetarea locului faptei și s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii  de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles