More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Bătrână de 84 de ani lovită de o mașină care dădea cu spatele pe o stradă din Suceava

  La 30.06.2020, la ora 10.50, un tânăr, de 22 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea autoutilitara Dacia pe strada Curtea Domnescă, din municipiul Suceava, efectuând manevra de mers înapoi nu s-a asigurat corespunzător acroșând cu partea din spate a autovehiculului pe o bătrână, de 84 ani, localnică, pieton, angajată în traversarea părții carosabile de la dreapta la stânga.

  În urma accidentului femeia a suferit leziuni traumatice ușoare fiind preluată de un echipaj medical de urgență și transportată la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale au fost diagnosticate cu: ,,traumatism șold stâng”.

  Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior șoferului fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles