More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie a plecat de la domiciliul concubinului ei după ce bărbatul s-a apucat să o bată de fiecare dată când se îmbăta

  La 30.06.2020, ora 07.50, Secția 4 de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie, de 34 de ani, din comun Straja, cu privire la faptul că în timp ce se afla în comuna Putna, a fost lovită de prietenul ei.

  În urma deplasării la faţa locului, apelanta a fost identificată la locuința din comuna Putna.

  Aceasta prezenta leziuni și a relatat că în seara zilei de 29.06.2020, în jurul orelor 23.30, precum și în dimineața zilei de 30.06.2020, în jurul orelor 07.00, pe fondul unor neînțelegeri pe care le-a avut cu concubinul ei, un bărbat, de 36 ani, din comuna Putna, aflat în stare de ebrietate, a fost lovită de către acesta, cauzându-i-se suferințe fizice.

  Din verificări s-a stabilit că persoana vătămată și făptuitorul, locuiesc în concubinaj de circa patru luni, la locuința de domiciliu a acestuia din urmă și nu au copii minori în întreținere.

  La fața locului s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei.

  Făptuitorul nu a fost găsit la locuința de domiciliu, în urma investigaților efectuate, la ora 11.30, fiind identificat în pădurea Ocolului Silvic Putna la o distanță de circa 5 km față de locuința sa de domiciliu.

  Susnumitul a fost condus pentru cercetări la sediul Postului de Poliție Comunal Voitinel, unde a fost audiat cu privire la faptele comise.

  Față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu, cu obligarea susnumitului de a păstra față de persoana vătămată, o distanță minimă de 200 m. 

  Acesta nu a fost evacuat din locuința sa de domiciliu întrucât persoana vătămată a declarat nu mai dorește să locuiască împreună cu acesta la locuința acestuia de domiciliu și că în perioada următoare va locui efectiv la adresa sa de domiciliu din comuna Straja.

  În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles