More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie care este bătută frecvent de soț, atât acasă cât și la locul de muncă, s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu

  La 30.06.2020, ora 08.37,lucrătorii Poliției orașului Frasin au fost sesizați prin 112 de o localnică, de 35 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de soțul, de 44 de ani. 

  Din cercetările efectuate s-a stabilit că la 28.06.2020, între cei doi soți a avut loc o ceartă, fapt pentru care reclamanta a părăsit domiciliul conjugal și a plecat la părinții ei, în comuna Stulpicani.

  La 30.06.2020, fiind de serviciu la o societatea din localitatea de domiciliu, a venit soțul, care a agresat-o și a amenințat-o.

  Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată prin prisma răspunsurilor oferite de victimă, dar aceasta se opune emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

  În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de „violență în familie” și ,,amenințare”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles