FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 25.06.2016, la ora 03.48, lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de către Alexandru I., de 24 de ani, din comuna Bosanci, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu pe strada Parcului din localitate, a fost acroșat de un autoturism care a plecat de la fața locului, iar în urma evenimentului acesta a suferit leziuni.

Alexandru I. a fost identificat la domiciliul său în stare avansată de ebrietate. Acesta a declarat faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Parcului pe direcția Bosanci spre Ipotești,  a fost  acroșat de un autoturism care se deplasa pe același sens, iar în urma impactului Alexandru I. a  căzut și a suferit leziuni la mâna dreaptă.

Din cauza stării vădite de ebrietate, persoana în cauză nu a putut oferi detalii cu privire la autoturismul care l-ar fi lovit și nici la locul exact unde s-a produs evenimentul. A fost examinată bicicleta, iar pe aceasta nu au fost identificate urme de distrugere.

Din declarația lui Florin B. a reieșit faptul că, în seara de 23.06.2021, a consumat băuturi alcoolice împreună cu Alexandru I. la barul Ancha Caffe din comuna Bosanci. În jurul orei 01.00, aceștia au plecat de la bar spre domiciliu cu bicicletele. Pe drum, Alexandru I. a căzut de mai multe ori, însă s-a ridicat. În jurul orei 02.00, acesta a căzut încă o dată în dreptul locuinței lui Andrei P., din comuna Bosanci, iar în urma căzăturii a suferit mai multe răni în partea dreaptă a corpului, respectiv mână, umăr, zonă toracică. Florin B. l-a așezat pe Alexandru I. pe treptele dispensarului din zonă, unde au stat aproximativ jumătate de oră, după care au plecat spre centrul localității, în stația de autobuz, unde au stat până la orele 02.30. Florin B. a mai declarat că ambii s-au deplasat spre domiciliul fiecăruia, în direcții diferite, iar în zonă nu a observat niciun autoturism.   

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ care l-a transportat pe Alexandru I. la Spitalul Judeţean Suceava pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate, stabilindu-i-se ca diagnostic preliminar „traumatism mână dreaptă prin cădere cu bicicleta”.    

Alexandru I. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancționat contravențional conform prevederilor HG 1391/2006.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here