More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un biciclist rupt de beat a ajuns la spital, după ce s-a izbit într-o mașină parcată regulamentar, pe raza orașului Vicovu de Sus

  La data de 17 septembrie 2023, în jurul orei 23.00, printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul că, pe raza orașului Vicovu de Sus, în zona magazinului ”Pușcașu”, un biciclist s-a autoaccidentat.

  În acea seară, Vasile G. (62 de ani), localnic, se deplasa pe bicicletă pe strada Calea Bucovinei, pe raza orașului Vicovu de Sus, pe direcția Straja către Vicovu de Sus. La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat, a pierdut controlul bicicletei și a căzut în afara părții carosabile, pe acostament, lovindu-se de autoturismul marca Audi ce se afla parcat regulamentar în afara părții carosabile, provocându-i o avarie asupra aripii dreapta față.

  Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a spus că a consumat două beri la doză de 0,5 litri și un pahar de 100 mililitri de tărie. De asemenea, bărbatul a mai susținut că nu a fost atins de niciun autoturism, ci a amețit în timp ce se deplasa pe bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut peste autoturismul marca Audi.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe biciclist la spitalul din Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles