More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Sucevița și-a tras de păr soția, pe seama comportamentului unuia dintre fiii acestora

  În noaptea de 17 spre 18 septembrie 2023,în jurul orei 00.00, o femeie din satul Voievodeasa, comuna Sucevița, a sunat la 112 și a sesizat faptul că a fost lovită de către soțul ei.

  Se pare că, în acea seară, în timp ce se afla la domiciliu, reclamanta a fost trasă de păr de către soțul acesteia. Femeia a fost agresată fizic, după ce între cei doi a izbucnit un conflict, ca urmare a unor neînțelegeri ce priveau comportamentul unui fiu de-al acestora.

  Victima nu prezenta leziuni vizibile ca urmare a agresiunii aceasta solicitând prezența unui echipaj de ambulanță la fața locului, însă a refuzat să fie transportată la spital în vederea primirii unor îngrijiri medicale de specialitate.

  Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Nu s-a emis ordin de protecție provizoriu. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles