More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bătrân a murit după ce a căzut în subsolul blocului în care locuiește

  La data de 30.07.2020, la ora 21.55, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 71 ani, a fost identificat decedat în scara blocului de la adresa de domiciliu.

  În data de 30.07.2020, în jurul 21.40, o femeie, domiciliată în Suceava, a constatat că vecinul său este căzut pe scările de acces către subsolul blocului, motiv pentru care a solicitat sprijinul medicilor.

  Echipajul Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

  Verificările efectuate în rândul vecinilor au relevat faptul că în după – amiaza zilei de 30.07.2020, defunctul a consumat băuturi alcoolice în zona unui bloc din apropierea locuinței și a pătruns în bloc după începerea ploii (în jurul orei 20.00), existând posibilitatea de a se fi împiedicat de un obiect de la intrarea în bloc, în condițiile în care scările de acces către subsol sunt în imediata proximitate a ușii, iar  lângă cadavru a fost identificat un obiect de piatră folosit de locatari pentru păstrarea ușii de acces în poziție deschis.

  Cadavrul a  fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles