More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Microbuz furat din curtea unui service din Vatra Dornei. Hoțul nu deține permis de conducere

  La 30.07.2020, ora 07.25, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că a fost furată autoutilitara marca Mercedes Benz Sprinter, din curtea service-ului unde lucrează.

  Autoutilitara marca Mercedes-Benz Sprinter, aparținând unui cetățean din municipiul Vatra Dornei a fost parcată în seara zilei de 29.07.2020, de către proprietar în curtea service-ului pentru repararea unor defecțiuni la sistemul de frânare ce trebuiau efectuate în ziua de 30.07.2020.

  În dimineața zilei de 30.07.2020, în jurul orei 05.30, reclamantul a ajuns la service, unde lucrează ca mecanic și a constatat lipsa din curte a autoutilitarei.

  Fiind audiat, proprietarul a declarat faptul că a parcat autoutilitara în seara zilei de 29.07.2020 în curtea service-ului, a lăsat cheile în contact, iar în autoutilitară avea mai multe unelte și 2 motofierăstraie. Bărbatul s-a constituit parte civilă cu suma de 20.000 lei.                                 

  Ulterior, în baza informațiilor obținute, Poliția municipiului Vatra Dornei a efectuat verificări extinse pe raza de competență și pe raza județului Bistrița Năsăud, ocazie cu care au identificat autorul infracțiunii, un tânăr din comuna Dorna Candrenilor.

  În dimineața zilei de 30.07.2020, în jurul orei 04.00, acesta s-a deplasat pe strada Roșu, la service-ul auto, unde a intrat în curtea societății în care se afla parcată din data de 29.07.2020 (cu sistemul de închidere neasigurat și cu cheia în contact), autoutilitara marca Mercedes Sprinter.

  A sustras autoutilitara în cauză și a condus-o fără a deține permis de conducere, pe traseul strada Roșu – strada Colăcelu, într-o zonă izolată, unde a rămas până în jurul orelor 06.00.

  În dimineața zilei de 30.07.2020, a condus autoutilitara marca Mercedes Sprinter în satul Ciosa și ulterior în comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, după care, în jurul orelor 13.45, a revenit în comuna Tiha Bârgăului, sat Piatra Fântânele, unde a fost identificat de polițiștii din Vatra Dornei.

  Având în vedere faptul că suspectul nu deține permis de conducere, față de acesta se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

  Hoțul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 31.07.2020 față de acesta să fie propusă luarea unei măsuri preventive.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles