FOTO EvZ
Ritmic Suceava

La 30.07.2020, ora 20.09, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost informată prin 112 de către o femeie, din comuna Frătăuții Vechi, despre faptul că fiul său, în vârstă de 5 ani, a dispărut de acasă.

La nivelul Poliției municipiului Rădăuți s-au constituit opt echipe de căutare cu 20 de polițiști sprijinite de efective din cadrul jandarmeriei, poliției de frontieră și ISU, precum și voluntari. La fața locului a fost adus și un câine de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

În jurul orei 22.20, polițiștii din Gălănești au găsit minorul în mașina tatălui său, pe bancheta din spate, mașină care era parcată pe malul râului Suceava, la o distanță de aproximativ 5 – 6 kilometri de locuința sa. Mașina era încuiată, iar tatăl era plecat în lunca râului unde îl căuta pe fiul său. S-a luat legătura cu tatăl minorului care s-a prezentat la autoturism și care la vederea fiului său a rămas surprins de faptul că acesta era în mașina sa deși el îl căuta împreună cu alți vecini.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 30.07.2020, în jurul orelor 16.00, tatăl minorului a spălat autoturismul după care a lăsat portierele deschise pentru a se usca interiorul acesteia. În jurul orelor 19.00, minorul în timp ce se afla cu părinții în imobilul de domiciliu, a auzit faptul că tatăl său urmează să meargă până la un magazin din zonă pentru a face cumpărături, moment în care a profitat de neatenția părinților și a fugit afara și s-a ascuns între bancheta din spate și scaunele din față ale autoturismului, unde a adormit. Acesta pe parcursul căutărilor a dormit în mașina părinților, fiind trezit de către agenții de poliție în momentul în care aceștia l-au identificat.

 Minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

A fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde s-a stabilit faptul că nu prezintă leziuni.

În cauză urmează a fi sesizată și DGASPC Suceava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here