Ritmic Suceava

La 12.07.2020, ora 07.25, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că în satul Valea Glodului din comuna Vulturești, a fost găsită, de vecini în locuință, o femeie, 68 de ani, din comuna Vulturești, având mai multe lovituri.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Tot atunci a fost descoperit spânzurat în grajdul locuinței, soțul femeii, de 68 ani, din comuna Vulturești.

Discutându-se cu femeia bătută, aceasta a precizat că nu au intrat persoane străine în locuință, ea lovindu-se singură.

Bărbatul este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.

La nivelul Postului de poliție Vulturești, nu au fost înregistrate sesizări privindu-i pe cei doi și nu se cunoaște despre existența vreunei stări conflictuale între cei doi.

Soții au domiciliul comun în comuna Vulturești, fiind căsătoriți de circa 40 ani.

Din verificări a rezultat faptul că în ultima perioadă de timp relațiile dintre cei doi soți erau tensionate din cauza faptului că bărbatul afișa un comportament specific persoanelor cu afecțiuni psihice. Pe fondul geloziei, acesta obișnuia să își agreseze soția, însă aceasta din urmă nu a sesizat autoritățile competente. Totodată, din audierea unor rude, a reieșit faptul că bărbatului îi fusese prescris un tratament psihiatric, însă în ultima perioadă acesta nu-și mai lua medicamentele.

Din primele cercetări a rezultat faptul că în noaptea de 11/12.07.2020, pe fondul unui conflict generat de gelozie, bărbatul și-a agresat soția. Ulterior, s-a deplasat într-o anexă a locuinței (grajd), unde s-a spânzurat cu o funie din material sintetic.

Incidentul a fost sesizat de un vecin, care în dimineața de 12.07.2020 a observat o vacă liberă în curtea locuinței și ușa de la casă larg deschisă.

Cauza a fost discutată cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Urmează a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă” urmând ca cercetările să fie continuate de către S.P.R 12 Preutești cu sprijinul S.I.C.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here