More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Explozie de infectări cu coronavirus printre turiștii români care aveau programată vacanța în Grecia (NAȚIONAL)

  48 de noi rezultate pozitive la testele pentru COVID-19 au fost raportate luni 13 iulie de către Prefectura Prahova. Numărul foarte mare de infectări a fost descoperit în condiţiile în care mulţi prahoveni au mers să se testeze în privat pentru că aveau nevoie de analize pentru vacanţa programate în Grecia, spun surse medicale.

  De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 813 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 40 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate şi externate. Printre ultimele persoane confirmate, conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, se numără şi zece angajaţi ai unei primării din judeţul Prahova. A fost demarată ancheta epidemiologică şi testat întreg personalul (45 de persoane). Ca urmare a acestei situaţii, reprezentanţii primăriei respective, împreună cu reprezentanţii DSP Prahova, vor stabili măsurile privind derularea activităţii în perioada următoare.

  În spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă, sunt internaţi 12 pacienţi, dintre care 8 sunt ventilaţi.

  Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova cele 2 persoane decedate, în data 12 iulie, erau de sex masculin. Una dintre persoanele decedate avea 67 de ani, fusese internată pe 26 iunie şi ulterior transferată la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” Bucureşti, unde a decedat. A doua persoană decedată avea 73 de ani şi fusese internată în data de 3 iulie. Cele două persoane aveau comorbidităţi: diabet zaharat tip II, boală cardiacă ischemică, HTA, tulburări de ritm cardiac, obezitate.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles