FOTO Turnul Sfatului
Ritmic Suceava

Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit în această dimineață la vârsta de 80 de ani din cauza noului coronavirus. Acesta fusese internat la spital în cursul săptămânii trecute, iar fostul premier confirmase vestea teribilă.

Constantin Tudose a pierdut lupta cu virusul ucigaș în această dimineață, după ce a fost internat de urgență în urmă cu câteva zile la Institutul „Matei Balș” din Capitală, fiind testat pozitiv cu COVID-19.

Trupul neînsuflețit al tatălui fostului premier va fi depus pe data de 15 iulie, la orele 11:00, la capela din Cimitirul Sf. Constantin și Elena din Brăila și va fi înmormântat tot miercuri la orele 13:30.

Conform Serviciului Județean de Ambulanță Brăila, doctorul care asigura tratament la domiciliu în timpul liber tatălui fostului premier Mihai Tudose a fost de asemenea depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surse declară că acest lucru ar putea determina producerea unui focar la Ambulanța Brăila, deoarece medicul depistat pozitiv avea multe contacte cu colegii săi.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă pentru ziarul Libertatea.

Fostul premier Mihai Tudose a confirmat această veste teribilă dar nu a dorit să comenteze acest subiect. Fostul premier este afectat de această situație având în vedere că părintele său în vârstă de aproape 80 de ani suferă și de boli cronice.

Sursa: Capital

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here