More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu

  La 01.07.2020, în jurul orelor 15.38, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către o femei din comuna Capu Câmpului despre faptul că a avut loc un accident pe câmp cu tractorul.

  La fața locului a fost găsit un bărbat, de 52 de ani, din comuna Capu Câmpului, care se afla imobilizat la sol, împreună cu asistenta comunitară, cea din urmă relatând faptul că în timp ce acesta se deplasa cu tractorul prin pârâul din zona drumului ocolitor al localității Capu Câmpului, în momentul în care a urcat pe albia pârâului pentru a ieși în câmp, utilajul a derapat și s-a răsturnat în pârâu.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, ocazie cu care bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, diagnosticul prezumtiv fiind „politraumatism”.

  A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles