Ritmic Suceava

La 01.07.2020, ora 01.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un tânăr, de 26 ani, din comuna Dornești, cu privire la faptul că autori neidentificați i-au sustras un moped.

În urma deplasării polițiștilor la fața locului și a cercetărilor efectuate a rezultat că reclamantul este deținătorul un scuter marca Keeway.

La 30.06.2020, în jurul orei 23.30, el s-a deplasat cu mopedul mai sus indicat de la locuința bunicii sale din comuna Dornești către domiciliu, însă până să ajungă acasă, acesta s-a oprit la locuința unui prieten din Dornești. Atunci, partea vătămată a parcat mopedul în fața porții de acces, a luat asupra sa cheile de contact, după care a intrat în curtea imobilului, lăsând scuterul nesupravegheat.

Ulterior, la ora 01.17, când intenționa să meargă acasă, tânărul a constatat faptul că, în intervalul orar 23.30 – 01.16, hoții i-au sustras mopedul.

Ca urmare a investigațiilor desfășurate a rezultat faptul că scuterul a fost sustras la 01.07.2020, ora 00.17, autorul faptei fiind o persoană din comuna Dornești, cu  porecla „Blondu”.

Valoarea mopedului sustras a fost estimată de proprietar la 450 euro.

La data de 01.07.2020, ca urmare a investigațiilor desfășurate s-a stabilit identitatea autorului infracțiunii de furt ca fiind Iorga Raul cu domiciliul în comuna Dornești.

S-a procedat la localizarea și identificarea susnumitului, fiind totodată identificat și bunul sustras, care a fost predat persoanei vătămate pe bază de proces-verbal de predare-primire.     

Prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava.

În cursul zilei de astăzi, Iorga Raul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea dispunerii măsurilor legale.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here