More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Bărbat cercetat pentru că a încercat să mituiască un polițist

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, la data de 01.07.2020, punerea mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de inculpatul P.G., din com. Frătăuții Noi, jud. Suceava, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită , prev. de art 290 alin 1 CP, constând în aceea că în data de 01.07.2020, în jurul orelor 11.00, a întâlnit și abordat în trafic, un lucrător de poliție de la un post de poliție din jud. Suceava, promițându-i suma de 300 de euro dacă acesta din urmă își va exercita atribuțiile în așa fel încât nepotul său, numitul P.G.B., care a comis o infracțiune la regimul rutier în data de 30.06.2020, fapta sa fiind constatată de agenți de poliție din subordinea lucrătorului de poliție susmenționat și făcând obiectul unui dosar penal, să nu fie tras la răspundere penală pentru aceasta, iar ulterior , în aceeași zi de 01.07.2020, în jurul orelor 13.30, s-a deplasat la sediul postului de poliție respectiv și i-a remis efectiv, cu titlu de mită, în scopul arătat mai sus, suma de 300 euro lucrătorului de poliție anterior menționat , fiind suprins în flagrant de către organele de poliție.

  Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul DGA – Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

  Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive față de inculpat reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles