FOTO GSP
Ritmic Suceava

Lionel Messi, 33 de ani, s-a săturat să fie învinuit pentru tot ce nu funcționează la Barcelona și a stopat negocierile pentru prelungirea contractului care expiră în 2021, pregătindu-și despărțirea de club la finalul actualei înțelegeri!

Conform Cadena SER, argentinianul e decis să părăsească Barcelona în iunie 2021, când i se termină contractul!

Sursa citată susține că Messi s-a săturat de toate problemele apărute la club și mai ales de faptul că este văzut ca principal responsabil pentru situația în care se află Barcelona, fiind acuzat că el este cel care decide transferurile și soarta antrenorilor. Căpitanul catalanilor suspectează că informațiile de acest gen din presă sunt alimentate chiar de conducerea blaugrana și le-ar fi comunicat deja decizia celor mai importanți jucători, motivând că nu vrea să fie o povară pentru club.

Fotbalistul de 33 de ani i-a comunicat tatălui său, care îi este și impresar, să oprească negocierile cu președintele Josep Maria Bartomeu reînnoirea contractului.

La ultima reînnoire a contractului, Messi a inclus o clauză prin care poate părăsi echipa dacă va dori la finalul sezonului, în funcție de randamentul fizic.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here