More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat de 31 de ani s-a spânzurat în bucătărie în timp ce soția lui dormea în camera alăturată

  La 19.06.2020, orele 07:03, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către o femeie despre faptul că l-a găsit spânzurat în bucătărie pe soțul său.

  În după-amiaza de 18.06.2020, bărbatul, de 31 de ani, din municipiul Suceava, s-a întors la domiciliu împreună cu soția. La data de 19.06.2020, în jurul orelor 07:00, femeia l-a găsit în bucătărie, spânzurat cu un cablu legat de țeava de gaz. A solicitat sprijin prin 112, la fața locului deplasându-se un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava care a constatat decesul.

  Examinând cadavrul nu s-au constatat urme vizibile de violență pe corp cu excepția șanțului de ștrangulare în zona gâtului. Din primele verificări și din discuțiile purtate cu soția a rezultat faptul că defunctul avea în ultima perioadă stări depresive.

  Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean în vederea efectuării necropsiei.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles