More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a căzut de pe biserica baptisă din Ipotești

  La 20.06.2020, ora 09.34, SPR 2 Ipotești a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe acoperișul bisericii Baptiste din localitatea Ipotești.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat, de 40 ani, din com. Ipotești, are încheiat contractul de voluntariat cu Biserica Baptistă Betel Ipotești cu sediul în localitatea Ipotești.

  La 20.06.2020, în jurul orei 09.00, bărbatul efectua lucrări de demolare a acoperișului bisericii, ocazie cu care s-a dezechilibrat și a căzut pe sol de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

  În urma evenimentului, colegul său a apelat SNUAU 112, solicitând intervenția unei ambulanțe. Victima a refuzat deplasarea la unitatea spitalicească, semnând pe fișa întocmită de personalul medical sosit la fața locului, fiind diagnosticat prezumtiv cu ,,policontuzionat prin cădere de la înălțime”.

  Având în vedere acest eveniment, urmează a fi informat ITM Suceava.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles