Ritmic Suceava

Arhitectul sucevean Beniamin Atodiresei s-a transformat într-un mare părerolog pe rețele de socializare. După ce s-a plimbat prin PSD, PLUS și USR, fără a impresiona cu nimic, Beni Atodiresei a devenit omul bun la toate în mediul online. Acesta se pricepe la orice și își dă cu părerea indiferent de subiect, convertindu-se într-o soi de Dana Budeanu.

Beni Atodiresei a început să-i discrediteze pe cei care au contracte cu instituțiile publice, uitând probabil că în ultimii doi ani a încasat undeva la un milion de euro, bani publici, prin contracte atribuite direct. Majoritatea contractelor se referă la tot felul de studii de fezabilitate, care nu de puține ori ajung să zacă inutile prin niște birouri.

În anul 2021, când Atodiresei s-a îmbuibat fără rușine din banul public, încasând peste 3 milioane de lei din contracte atribuite direct, firma lui, SC Arhi Urb SRL Suceava, a avut un profit de 1.012.919 lei, profit ce depășește profitul total al societății adunat de la înființare, din 2008, și până în 2020.

Interesant este că Beni Atodiresei este vocal doar cu cei cu care nu face afaceri.

Cum vine asta Beni, banul public e bun, dar doar când îl încasezi tu?