Ritmic Suceava

În minivacanța de 1 Mai, sucevenii vor trebui să fie mult mai atenți cu inimile lor deoarece Compartimentul de Cardiologie Intervențională de la Spitalul Județean Suceava își sistează activitatea timp de trei zile.

Conducerea Spitalului Județean Suceava a cerut Institutului de Boli Cardiovasculare Iași să preia pacienții cu infarct miocardic acut în minivacanța de 1 Mai.  

„Vă aducem la cunoștință faptul că, în intervalul 29 aprilie 2023, orele 10.00 – 2 mai 2023, orele 08.00, echipa medicală cu competență în cardiologie intervențională nu poate onora chemările de la domiciliu pentru pacienții cu infarct miocardic acut (în perioada menționată parte din echipa medicală are aprobat concediu). În consecință, vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea examinării pacienților cu infarct miocardic acut. Vă mulțumim”, se arată în adresa transmisă de Spitalul Județean Suceava, semnată de managerul Alexandru Calancea și directorul medical interimar Dimitrie – Cristian Siriopol.

Astfel, se pare că și după întoarcerea la muncă a doctorilor Paul Turcoman și Laurian Blaga, activitatea Compartimentului de Cardiologie Intervențională a Spitalului Județean Suceava nu funcționează așa cum trebuie pentru ca sucevenii care suferă un infarct să primească îngrijiri medicale de urgență.