More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Șef de Poliție demis după doar o zi de la investire (NAȚIONAL)

  Abia împuternicit la conducerea IPJ Constanța, pe o perioadă de trei luni, inspectorul șef Gluga Constantin Adrian a și fost demis din funcție, după numai o zi de mandat.

  Imaginile apărute în presă, cu peste 100 de turiști prinși în hora la Mamaia, fără a ține cont de restricția privind distanțarea socială, i-au fost fatale, profesional, atât comisarului șef Gluga Constantin, cât și adjunctului său de pe Ordine Publică, comisarul Marian Nucu.

  „O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS – Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanta pe linie de ordine publică”, a anunțat IGPR.

  Poliția Română a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanta. În total, peste 500 de polițiști acționează, în această perioadă, pe litoralul Mării Negre.

  Sursa: Impactpress

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles