Ritmic Suceava

Oraşul Panciu a rămas fără conducere. Primarul, viceprimarul şi mai mulţi funcţionari nu pot veni la serviciu din motive penale şi medicale. Primarul Iulian Nica este implicat într-un dosar de corupţie şi judecătorul a decis să-l plaseze sub control judiciar.

Zilele trecute, viceprimarul Dumitru Huzum şi încă doi angajaţi ai Primăriei Panciu au aflat că s-au infectat cu noul coronavirus şi în prezent sunt internaţi în spital. De asemenea, colegii de serviciu cu care cei trei au intrat în contact au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Surse din administraţia judeţului Vrancea i-au explicat corespondentului MEDIAFAX că atribuţiile de conducere au fost preluate de către secretarul Primăriei pentru a nu se forma un vid de putere.

Problema este că şi secretarul ar putea să lipsească dacă procurorii şi judecătorii vor considera că a fost implicat în actele de corupţie din dosarul primarului Nica. În această situaţie, fie se va solicita ajutorul autorităţilor judeţene, fie va fi delegat un alt angajat al Primăriei să se ocupe de problemele instituţiei.

Sursa: Mediafax