More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Fiul unui primar a fost reținut pentru acuzația de viol (NAȚIONAL)

  Flavius Istrate, fiul primarului din comuna Turnu Roșu, a fost reținut sub acuzația de viol. Tânărul este trimis în arest preventiv, pentru 30 de zile, însă tatăl acestuia consideră că lucrurile nu sunt ceea ce par, iar la mijloc ar fi „o făcătură”.

  Ancheta a fost declanșată după ce mama unei fetițe de numai 14 ani a depus o plângere din care reieșea că – la sfârșitul anului trecut – Flavius Istrate i-a violat fiica. Totul s-ar fi petrecut în perioada Crăciunului, însă raportul medico-legal nu a fost concludent tocmai pentru că sesizarea femeii a fost depusă foarte târziu.

  „Expertiza făcută atunci nu ajută la finalizarea cazului, deoarece s-a constatat că dezvirginizarea nu era de dată recentă”, au precizat surse apropiate anchetei, potrivit informațiilor transmise de România TV.

  Dar plângerea depusă de mama fetei abia la trei săpămâni după presupusul viol nu este singura problemă ivită în această anchetă. Un martor care ar putea oferi informații esențiale este plecat din țară și nu poate fi audiat.

  Iar informația a fost confirmată, în urmă cu câteva săptămâni, chiar de purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

  „Unul din martori este plecat din țară și din cauza pandemiei de coronavirus nu s-a mai putut realiza audierea. Persoana se află în vizită la un membru al familiei și a rămas blocată în statul respectiv din cauza închiderii granițelor”, a transmis Luciana Lazăr.

  Ar fi vorba de o altă fată, prietenă a fetei de 14 ani care spune că a fost violată de băiatul primarului din Turnu Roșu, ea fiind cea care i-ar fi surprins pe cei doi.

  Primarul comunei Turnu Roșu, Stelian Istrate, a declarat că nu deține foarte multe informații legate de acest caz, însă „cine a greșit, trebuie să plătească”.

  Numai că tatăl lui Flavius Istrate mută subiectul în plan politic și  este de părere că totul reprezintă „o făcătură” și, mai mult, „dezinformare totală” sau chiar „propagandă electorală”.

  „Nu știu ce s-a întâmplat. Eu m-am uitat pe camere în ziua respectivă. E o dezinformare totală, ceva propagandă electorală. Mai mult nu vreau să dau niciun detaliu, pentru că nu știu. Iar dacă fata aia a zis greșit și minte, să plătească, dacă a greșit fiul meu, la fel, să plătească. Nu dau niciun fel de relații pentru că nu știu, dar eu cred că e o făcătură. Nu-mi place nici mie, dar asta e, nu vreau să comentez”, a declarat Stelian Istrate, potrivit aceleiași surse.

  Sursa: Gândul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles