FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La data 15 octombrie 2022, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Vadu Moldovei a oprit pentru control camionul condus de Gheorghe G..

Bărbatul a precizat că transportă 12,13 mc de cherestea tivită, pentru care a prezentat un aviz. Cum existau suspiciuni cu privire la cantitatea transportată, vehiculul a fost transportat la Ocolul Silvic Fălticeni, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 18,266 mc de cherestea tivită specia molid.

Polițiștii au dispus sancționarea contravențională a șoferului și confiscarea cantități ide 6,13 mc de cherestea în valoare de aproximativ 5.500 de lei.

Tot la data de 15 octombrie 2022, oamenii legii din Vadu Moldovei au oprit un alt camion condus de Octavian P.. Acesta a precizat că transporta 1,745 mc de cherestea tivită. Cum existau suspiciuni cu privire la transport, vehiculul a fost dus la OS Fălticeni, unde în urma inventarierii a rezultat cantitate de 3,2 mc cherestea tivită brad.

Polițiștii l-au sancționat pe șofer și au confiscat cantitatea de 2,173 mc de cherestea în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here