More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Polițiștii de frontieră suceveni au pus mâna pe trei algerieni care au trecut fraudulos granița

  În data de 15 iunie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

  Astfel, în jurul orei 05.40, polițiștii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Falcău, județul Suceava, trei cetățeni străini, care se deplasau, pe jos, spre interiorul țării.

  Persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

  În cadrul cercetărilor  preliminare, colegii noștri au stabilit că cei trei bărbați provin din Algeria, având vârste cuprinse între  21 și 23 de ani.

  Cei trei algerieni au declarat că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România deoarece intenționau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, persoanele au fost predate autorităților de frontieră din Ucraina, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles