More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  11 suceveni infectați cu coronavirus sunt internați la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava

  Astăzi, 16.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4539 de persoane
  • în carantină instituționalizată trei persoane
  • 24.373 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3.108 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

  Conform situației întocmită de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.170 persoane declarate vindecate.

  Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

  În ultimele 24 de ore au fost internate in spitalul județean opt persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate șase persoane.

  În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 460 pacienți, și anume 139 pacienți Covid-19 și 321 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 11 pacienți. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 75 de pacienți Covid.

  In cursul zilei de 15 iunie 2020 politistii au desfasurat activități in context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 4.631 de persoane.

  De asemenea, au fost verificate patru societati comerciale. Au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale in valoare de 2500 lei.

  Având în vedere creșterea numărului de cazuri noi din ultimele zile, pentru care a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus (COVID-19), facem un apel la suceveni, să manifeste aceeași atitudine conștientă, responsabilă, pentru a ne întoarce treptat la viața noastră, la libertățile noastre așa cum le știam.

  Atragem atenția asupra respectării cu strictețe a măsurilor generale de protecție sanitară – purtarea măștii în spații închise, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea atingerii suprafețelor comune și a contactului direct, igienizarea frecventă a mâinilor.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles