More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Copil de un an lăsat nesupravegheat de părinți a căzut în iazul din gospodărie

  La 15.06.2020, ora 21.01, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 de către o persoană anonimă cu privire la faptul că un copil mic a căzut în apă.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că la 15.06.2020, ora 20.30, în timp ce un bărbat, soția sa și alți membri de familie luau masa pe terasa locuinței lor din satul Lămășeni, fiul lor minor, în vârstă de un an și o lună, s-a deplasat singur, pe o distanță de aproximativ 15 metri, până la iazul din curtea acestora. Odată ajuns pe malul iazului, minorul a alunecat și a căzut în apă. Imediat, tatăl minorului a auzit zgomotul produs de căzătură și a mers la iaz de unde l-a scos pe fiul său din apă.

  Minorul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie Fălticeni, cu diagnosticul „imersie în apă și hipotermie” fiind în stare stabilă, urmând a fi transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării unor investigații suplimentare.

  În funcție de starea de sănătate, se va dispune procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles