Ritmic Suceava

La 15.05.2021, la ora 17.48, militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o construcție anexă a Pensiunii „Casa Baciu” din localitatea Fundu Moldovei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul construcției din lemn, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

Incendiul a fost lichidat la ora 20.10.

Au ars: interiorul din lemn al anexei pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, materiale textile, obiecte de mobilier și izolația (protecția) vasului de acumulare a apei calde.

S-au degradat: instalațiile termică și electrică, elemente de tâmplărie din PVC, grupul sanitar, aparatură pentru fitness și agrement, aparatură electronică, scara interioară, pardoseala, tavanul și pereții.

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here