More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O mare speranță a fotbalului italian a murit la vârsta de doar 21 de ani (SPORT)

  Fotbalul italian a primit o veste cutremurătoare. Una dintre marile promisiuni din țară, jucătoarea Arianna Varone, a încetat din viață la numai 21 de ani.

  Sportiva, care evolua pe postul de mijlocaș central și era originară din Gropello Cairoli, s-a stins în urma unui accident brutal în trafic.

  Potrivit presei din Italia, Arianna Varone conducea motocicleta în orășelul San Martino Siccomario (la 35 de kilometri de Milano), din provincia Pavia, aflată în regiunea Lombardia.

  La un moment dat, tânăra a pierdut controlul motorului și s-a izbit direct într-un camion. Impactul a fost atât de crunt, încât fotbalista a decedat la câteva minute după accident.

  Moartea Ariannei a îndoliat întreaga Italie. Federația a transmis un mesaj, în timp ce clubul la care activa sportiva, ASD Riozzese, a trimis un comunicat emoționant.

  „Suntem consternați că Arianna Varone a murit într-un accident rutier. Plângem dispariția ei prematură, care lasă un gol imens în viața oamenilor care au iubit-o și au avut norocul să fie lângă ea. Înțelegem durerea familiei, alături de care suntem și vom fi mereu aproape”, a fost mesajul celor de la Riozzese.

  Arianna Varone a evoluat, de-a lungul scurtei sale cariere, la echipele feminine ale lui Inter și AC Milan. Din 2017, juca pentru ASD Riozzese.

  Sursa: Digisport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles