Ritmic Suceava

Ion Turnagiu, cel care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a fost găsit de către poliţişti, spânzurat în celula sa cu un tricou, transmite Mediafax, citând surse din cadrul Poliţiei.

Incidentul s-a petrecut în arestul Poliţiei Mehedinţi, unde Turnagiu se spânzurase de gratiile de la fereastră.

Agenţii de poliţie l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, care l-au transferat ulterior la Spitalul Judeţean Mehedinţi. Turnagiu a fost intubat şi se află la secţia de terapie intensivă a spitalului.

Reamintim că Ion Turnagiu este un criminal care a fost eliberat cu toate că individul luase viaţa a nu mai puţin de cinci oameni – trei grăniceri şi o familie, soţ şi soţie. Condamnat la închisoare pe viaţă, el ispăşise 25 de ani din pedeapsă, după care a fost eliberat condiţionat. La numai un an după ce a fost pus în libertate, el a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani.

Fata depusese plângere pentru viol şi agresiune împotriva celui ce a adus-o acum în pragul morţii, iar bărbatul a vrut să se răzbune. Aşa că a aruncat benzină peste tânără şi i-a dat foc.

Sursa: Epochtimes Romania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here