More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Doi bărbați, unul mai beat decât celălalt, s-au certat în fața polițiștilor cu privire la cine a dat cu mașina peste doi pietoni

  La 25.06.2020, în jurul orei 20.53, în timp ce manevra cu spatele autoturismul în faţa unui magazin alimentar din satul Stroieşti un localnic de 37 de ani a acroşat două persoane care se aflau pe un podeţ.

   Conducătorul auto nu a oprit după impact, continuându-şi deplasarea spre domiciliu, ulterior revenind la faţa locului în calitate de pasager,însoţit de un localnic de 43 de ani,  autoturismul fiind condus de soţia bărbatului de 37 de ani.

  Din accident a rezultat rănirea a doi localnici de 20 de ani.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 37 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

  Conducătorul auto de 37 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Întrucât bărbatul de 43 de ani a declarat ca iniţial el a condus autoturismul, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital ambilor li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” şi „ conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles