More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Luptătorii K1 care au omorât în bătaie un tânăr în fața unui club au fost achitați (INTERNAȚIONAL)

  Mihai Pârgaru şi Aurel Ignat, luptătorii K-1 care ar fi ucis în bătaie un tânăr în faţa unui club de noapte din Chişinău nu vor face închisoare. Unul dintre ei a fost achitat în totalitate, iar celălalt a fost achitat parţial şi condamnat la o amendă simbolică pentru un singur capăt de acuzare – ”huliganism”.

  Verdictul a fost dictat vineri, 26 iunie, de Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani.

  Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Râşcani, care a solicitat condamnarea celor doi la câte 15 ani închisoare, anunţă că va contesta sentinţa şi va insista pe condamnarea lor în corespundere cu faptele comise.

  Amintim că procurorii au cerut condamnarea lor pentru două capete de acuzare: huliganism şi vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale, soldată cu decesul unei persoane.

  Crima a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercaţii în faţa unui club de noapte din Chişinău, când inculpaţii, împreună cu un coparticipant, care se află în căutare, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles