More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O femeie din Ipotești a fost bătut de concubin, de mama acestuia și de un nepot

  La 21.05.2021, lucrătorii S.P.R. 2 Ipotești au fost sesizați prin plângere de către o femeie despre faptul că în seara zilei de 20.05.2021, în jurul orelor 20.30 a fost agresată fizic de către concubinul său, dar și de către mama acestuia și de către un nepot.     

  Din verificări s-a constata că pe fondul consumului de alcool și a unor conflicte mai vechi între cei prezenți a izbucnit un scandal care a degenerat, persoana vătămată fiind lovită de către concubinul său. Nepotul prezent la scandal, a împins persoana vătămată iar mama concubinului a lovit-o, de asemenea.

  Au fost întocmite formularele de evaluare a riscului rezultând risc iminent asupra vieții și integrității victimei, în cauză urmând a se emite ordin de protecție provizoriu.

  Întrucât victima acuza dureri în zona toracică a fost solicitat un echipaj SAJ Suceava care a preluat-o pe aceasta și au transportat-o la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  Față de concubinul femeii s-a emis ordin de protecție provizoriu.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles