More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O copilă de 7 ani a ajuns la spital după ce a căzut o poartă peste ea

  La 25.06.2020, ora 18:24, patrula de siguranță publică din cadrul S.P.R. 4 Gălănești a fost sesizată de către numitul Ciobanu Doru prin SNUAU 112, despre faptul că „a căzut o poartă pe un copilʺ.

  Polițiștii deplasați la locuința persoanei vătămate, respectiv la imobilul cu nr. 37 de pe raza comunei Voitinel, au identificat tatăl minorei, în vârstă de 7 ani, care a declarat faptul că în jurul orei 18.20, fiica sa, în timp ce se juca în curtea locuinței sale, a încercat să deschidă o poartă metalică, al cărei sistem de prindere s-a rupt, poarta căzând peste minoră.

  În urma impactului minora a suferit leziuni la nivelul feței și al membrului inferior stâng.

  Echipajul de ambulanță sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, iar ulterior a transportat-o la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată prezumtiv  cu ,,TCC cranio-facial, suspiciuni fractură membru inferior stâng” acesta rămânând sub observație.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles