More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Coronavirusul începe să facă ravagii în două județe din țară (NAȚIONAL)

  Azi a fost au fost înregistrate, din nou, multe cazuri noi de COVID-19 după ce, în ultimele 24 de ore, 411 teste au ieşit pozitive. Aproximativ o treime dintre acestea au fost confirmate în doar două judeţe. Este vorba despre Prahova şi Argeş. Totodată, cinci judeţe nu au mai înregistrat niciun nou caz de COVID-19.

  Prahova este judeţul care ocupă nedoritul loc întâi la numărul de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus după ce 67 de teste au fost pozitive, în ultimele 24 de ore.

  Apoi, în Argeş au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 62 de noi cazuri. Cu o zi înainte, fuseseră confirmate 76 de noi îmbolnăviri, iar până acum, în acest judeţ, au fost confirmate 704 de cazuri, conform datelor Grupului de Comunicare Strategică.

  32 de noi cazuri s-au înregistrat în Braşov, judeţul ajungând astfel la un număr de 1.351 de cazuri de COVID-19. Apoi, în judeţul Iaşi s-au înregistrat aproape 20 de noi cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

  În Capitală, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 63 de noi cazuri de COVID-19.

  În perioada de referinţă au existat cinci judeţe care nu au mai înregistrat niciun nou caz de COVID-19. Este vorba de Timiş, Tulcea, Satu Mare, Arad şi Alba.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles