More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Traficul greu a fost la un pas de a fi restricționat pe podul de la Milișăuți

  Astăzi 26.06.2020 o comisie formată din reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Suceava, Inspectoratului Județean în Construcții Suceava, Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, Secției de Drumuri Naționale Suceava și Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, s-a deplasat pentru a constata în teren oportunitatea menținerii traficului greu pe podul de la Milișăuți ținând cont de eroziunea pilonilor de susținere ai acestuia.  Echipa a fost însoțită în teren de primarul orașului Milișăuți.

  La deplasarea în teren s-a constatat că este sistată circulația pietonală din cauza prăbușirii în data de 18.02.2020, a consolei trotuarului pe o lungime de aproximativ 25 metri, iar circulația rutieră se desfășoară semaforizat conform recomandării înscrise în expertiza tehnică efectuată. Lucrările de proiectare pentru consolidarea consolei trotuarului sunt în derulare. 

  Nu s-au constatat eroziuni la ultimele două pile spre malul drept al râului Suceava, motiv pentru care concluzia comisiei, în urma celor constatate la fața locului, a fost ca nu sunt necesare restricții suplimentare de trafic.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles